torsdag 11 juni 2009

Sicilien och Citta del Mare

(Läs Shitta del Mare)
Fick Internetabstinens och var tvungen att slänga iväg ett inlägg om detta "suveräna" All Inclusive hotell.
Maten smakar skit och det är ingen underdrift. Frukosten är det enda som slinker ner. De andra måltiderna äter jag mig mätt på crossianter - mkt nyttigt.
Minus får även brudarna som är reseledare. Vi var vuxna och infann oss på infomötet första dagen för att få lite tips om hur man tar sig ifrån detta isolerade fort. Det enda vi fick veta var att det i princip INTE går att ta sig härifrån och vill man det så är det svindyrt. Några studieskulder finns def inte hos flickorna som upprepade allt de sagt minst två ggr och talade även helt osammanhängande, vilket resulterade i att alla som var där var tvugna att ställa extra frågor om allt de sa.
Abstinensen har dock gjort att en bil har hyrts så lör, sön sightseeing på Sicilien däribland Etna och självklart Corleone.
Italiensk mat skall även avnjutas (riktig Italiens mat, inte det som tillagas här) och det ska bli underbart att äta UTAN tusentals ungar skrikande kids runt om.
Stort plus får vädret som är heeeelt underbart 35 grader och strålande sol, pressat har det gjorts till max och kommer så fortsätta göras till planet går på tisdag.
Bilder laddas upp när jag kommer hem och då kommer en genomförlig dagsberättelse från tidernas Charterupplevelse!!

Ciao

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.Var du på samma Citta del Mare som vi var på?! Eller så kan det vara så att om man åker på försäsongen så får man inte del av det bästa. Låter som att ngn annan bokade resan till dig. Måste säga att hotellet har ett fantastiskt läge och lika fantastiskt omgivning ifall man inte är rörelsehindrad eller gammal.Härliga pooler, tobogan, var en upplevelse. Maten var helt ok om man gick på rätt restaurang och det mesta gick att äta om man vågar testa nya saker. /ciao

Anonym sa...

Cita del Mardröm!!!

Lätt det sämsta stället jag varit på. Vi hyrde bil hela veckan och höll oss därifrån så mycket det bara gick. Maten var ju oätlig. Att sitta i gigantiska matsalar vid plastmöbler och dela bord med okända kändes inte ok. Jag kan inte förstå hur svenska resebyråer kan lura på folk detta.